Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Πώς να αφαιρέσεις το ημιμόνιμο τώρα που #menoumespiti

Μαρ 17, 2020

Αυτό το διάστημα που μένουμε σπίτι, είναι ευκαιρεία να μην παραμελούμε τον εαυτό μας καθώς και την υγειηνή μας. Η περιποίηση των άκρων μας είναι μια από αυτές.
Δεδομένου, ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να επισκευτούμε τους επαγγελματίες περιποίησης άκρων, καθώς όλα τα καταστήματα κλήθηκαν να παραμείνουν κλειστά, μπορείς να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό, για να απομακρύνεις το ημιμόνιμο βερνίκι από τα νύχια σου, χωρίς να τα καταστρέψεις.


Θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα καθαρό ασετόν – Βαμβάκι ή χαρτάκια κυτταρίνηςΑλουμινόχαρτοΞυλάκι για τα νύχια ή σπρωχτηράκιBuffer
Πώς θα αφαιρέσεις το ημιμόνιμο βερνίκι
Χώρισε ένα κομμάτι από το βαμβάκι σε μικρά τμήματα ή πάρε τα κομματάκια κυτταρίνης και εμπότισε τα με αρκετό καθαρό ασετόν και τοποθέτησέ τα πάνω σε κάθε νύχι.
Τύλιξε έπειτα με το αλουμινόχαρτο κάθε νύχι, ώστε να συγκρατηθεί το εμποτισμένο βαμβάκι επάνω στο νύχι και να αναπτυχθεί θερμοκρασία.
Περίμενε για 10-20 λεπτά, άνοιξε το αλουμινόχαρτο και έλεγξε την κατάσταση του ημιμόνιμου βερνικιού. Αν αυτό έχει μαλακώσει, αφαίρεσε το αλουμινόχαρτο και το βαμβάκι από όλα τα νύχια.
Χρησιμοποίησε το ξυλάκι ή το σπρωχτηράκι του μανικιούρ και σπρώξε το βερνίκι πολύ απαλά χωρίς να ερεθίσεις την επιφάνεια του νυχιού, για να το απομακρύνεις.
Αν έχει μείνει βερνίκι, τρίψε την επιφάνεια των νυχιών απαλά με το buffer.
Ξέπλυνε τα νύχια και τα χέρια σου πολύ καλά και εφάρμοσε ένα base coat. Αν έχεις κάποια θεραπεία με ασβέστιο ή πρωτεϊνη ακόμα καλύτερα.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X