Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Τips για να Αποκτήσεις Δυνατά Νύχια.

Σεπ 28, 2022

Για να βάλεις ένα «τέλος» στα νύχια που σπάνε και που ξεφλουδίζουν αρκεί μόνο να ακολουθήσεις μια καθημερινή φροντίδα.

Έχεις παρατηρήσει οτι τα νύχια ξεφλουδίζουνσπάνε και είναι ταλαιπωρημένα, ίσως από κάποια άλλη τεχνική εργασία. Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι να “αναπνεύσουν” και να τους χαρίσεις φροντίδα κι ενυδάτωση. Χρησιμοποίησε γάντια όταν τα χέρια έρχονται σε επαφή με το νερό, όπως λένε και οι nail experts για να προστατέψεις τα χέρια σου. Τα νύχια απορροφούν αρκετό το νερό, περισσότερο από το δέρμα. Όταν το νύχι απορροφά νερό, ασκεί τεράστια πίεση στα κύτταρα των νυχιών, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ξεφλούδισμα, σπάσιμο και αποδυνάμωση.

Χρησιμοποίησε αφαιρετικό βερνικιού χωρίς ακετόνη μα με θρεπτικά έλαια. Το ασετόν τείνει να ξηραίνει και να αφυδατώνει τα νύχια και μπορεί να κάνει τα ευαίσθητα νύχια ακόμα πιο εύθραυστα. Προτίμησε, λοιπόν, το Thuya Υγρό Αφαίρεσης Ημιμόνιμου με Argan Oil, που είναι πλούσιο σε με ενυδατικά συστατικά, όπως το Argan Oil, για να αφαιρέσεις το βερνίκι χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα νύχια σου.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά προϊόντα που περιέχουν φορμαλδεΰδη, συστατικά που είναι πολύ επιβλαβή για το νύχι και με την πάροδο του χρόνου, το νύχι γίνεται εύθραυστο και κινδυνεύει να ξεφλουδίσει. Η φορμαλδεΰδη μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα γύρω από τα νύχια. Χρησιμοποιήστε προϊόντα υπο αλλεργικά τα οποία είναι δερματολογικά ελεγμένα για την αποφυγή ερεθισμών κι ανεπιθύμητων αντιδράσεων. Όλα τα προϊόντα της thuya είναι δερματολογικά ελεγμένα κι υπο αλλεργικά. Ακόμα τα ημιμόνιμα βερνίκια έχουν βραβευθεί διεθνώς για την εύκολη αφαίρεσή τους. Είναι λοιπόν σημαντικό να προλαμβάνουμε μια κατάσταση χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, για να αποφύγουμε την οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

Απαραίτητο και πολύ θρεπτικό το λαδάκι επωνυχίων. Θρέφει από την βάση του νυχιού με βιταμίνες και τα απαραίτητα ενυδατικά συστατικά τα νύχια με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται πιο γερά και δυνατά.

Τέλος, αν δεν μπορείτε με άβαφτα νύχια υπάρχουν οι εξής επιλογές.  Χρησιμοποιήστε ενισχυμένη βάση πρωτεΐνης ή ασβεστίου της thuya για απλό βερνίκι νυχιών. Ακολουθήστε με απλό βερνίκι της επιλογής σας. Αν επιλέξετε ένα χρώμα από τα deluxe έχετε το advantage της μακράς διάρκειας των 10 ημερών. Αν πάλι θέλετε παρ΄ όλα αυτά να προχωρήσετε σε ημιμόνιμο υπάρχει η επιλογή της ενισχυμένης βάσης “soak off” και συνεχίζετε και πάλι με το χρώμα της επιλογής σας.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X