Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Πυκνά Φρύδια Απλά & Εύκολα

Νοέ 19, 2020

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν καλοσχηματισμένα φρύδια καθώς γνωρίζουν καλά ότι έτσι αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Αφήστε τα φρύδι σας να μεγαλώσουν φυσικά για μερικές εβδομάδες. Όσο δύσκολο κι αν είναι η αποκατάστασή τους θα δείτε οτι αν σταματήσετε να τα πειράζετε και να χαλάτε τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης το σχήμα θα αποκατασταθεί.

Χρησιμοποιήστε πράγματα που μπορείτε να έχετε στο σπίτι. Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος του ορού βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και πιθανώς αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως βιοτίνη, βιταμίνες και πεπτίδια. Απλά εφαρμόστε το στα φρύδια σας πριν κοιμηθείτε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να δείτε τα αποτελέσματα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Τα μαλλιά σας φαίνονται και είναι πιο υγιή όταν τους βάζετε conditioner, γιατί ενυδατώνονται και χάρη στα θρεπτικά συστατικά του θρέφεται η τρίχα σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το regenarating cream με argan oil που ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα των φρυδιών και των βλεφαρίδων σας σε βάθος. Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα χωρίς κάποια ειδική παρέμβαση.

Τέλος χρησιμοποιήστε μάσκαρα φρυδιών που χάρη στα ενεργά θρεπτικά συστατικά του ενισχύει την τρίχα κι αφήνει ένα ωραίο σχήμα στα φρύδια σας, καλύπτοντας τα κενά.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X