Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Επιστροφή παραγγελίας

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 5 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 5 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.nlb.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κ.λπ.). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.nlb.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 210-9573346, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00. Σε περίπτωση δική μας υπαιτιότητας (λάθος αποστολής προϊόντων) τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς. Σε περίπτωση αλλαγής γνώμης του παραλήπτη τα έξοδα επιβαρύνουν εκείνον.

Τα είδη θα επιστρέφονται με τη μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε, περίπτωση δική μας υπαιτιότητας κι εφόσον έχουμε επικοινωνήσει πρώτα. Εάν επιλέξετε διαφορετική μεταφορική εταιρεία λόγο αλλαγής γνώμης, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Η αλλαγή προϊόντων πραγματοποιείται εφόσον παραληφθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα.

Τα βερνίκια και τα προϊόντα ματιών δεν επιστρέφονται, ούτε αποζημιώνονται γιατί δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή όχι.

Επιστροφή χρημάτων

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων θα πραγματοποιείται εφόσον παραλάβουμε από τη μεταφορική τα προϊόντα και ελέγξουμε ότι βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες αφότου την πραγματοποιήσατε. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email από τη σελίδα επικοινωνίας ή καλέστε στο 210-9573346, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X