Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Μακρύνετε τα νύχια σας πιο γρήγορα!

Μάι 31, 2022

Θέλετε να μακρύνετε τα νύχια σας και ανυπομονείτε; Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των ειδικών του χώρου, που διαθέτουν και τα καταλληλότερα προϊόντα.

 Αλλάξτε διατροφή κι ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που βοηθούν στην ανάπτυξη των νυχιών σας. Προσθέστε στην καθημερινότητα σας τροφές πλούσιες σε κυστεΐνη, όπως γιαούρτι, όσπρια, κοτόπουλο, γαλοπούλα. Φυλλικό οξύ που βρίσκουμε στο σπανάκι, τα σπαράγγια, το αβοκάντο, τον αρακάς. Βιοτίνη που περιέχεται στον κρόκο αυγών, τον σολομό, τους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, το μπρόκολο, μαζί με ψευδάργυρο που επίσης συναντούμε στους ξηρούς καρπούς, τους σπόρους, τα ενισχυμένα δημητριακά, τα φασόλια, και τα στρείδια. Απαραίτητα προσθέστε βιταμίνη Α που περιέχεται στην γλυκοπατάτα, το καρότο, την κολοκύθα, το μάνγκο, καθώς και βιταμίνη C που περιέχουν οι πιπεριές, τα εσπεριδοειδή, οι φράουλες, τα λαχανάκια Βρυξελλών, και το ακτινίδιο.

 Αποφύγετε τα σκληρά καθαριστικά. Τα σκληρά σαπούνια και καθαριστικά αφαιρούν τα φυσικά έλαια από τα νύχια και βλάπτουν την κερατίνη τους.

Ενυδατώστε τα!  Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα χεριών που θρέφει και τα νύχια κι απαραίτητα λάδι επωνυχίων, που «κλειδώνουν» την υγρασία και δυναμώνουν τα νύχια από την βάση τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο έχετε νύχια γερά και δυνατά, χάρη στα θρεπτικά συστατικά που προσφέρετε επιδερμικά πέραν την σωστή διατροφή, που βοηθούν εκ των έσω.

Σημειώστε ότι ο φυσιολογικός ρυθμός ανάπτυξης των νυχιών είναι περίπου  3 χιλιοστά το μήνα.

Τώρα αν πέρα από αυτά επιθυμείτε νύχια φυσικά μακριά, μπορείτε να δοκιμάσετε το Grow Optimizer που βοηθά να νύχια να μεγαλώσουν. Ακόμα το Gel without lamp που σαν δίνει την δυνατότητα να κάνετε μια μικρή επέκταση.  Σημαντική βέβαια η βοήθεια όλων των θεραπειών που θρέφουν το νύχι, προσφέροντάς του ασβέστιο ή πρωτεΐνη, που μπορεί να χρειάζεται για να μεγαλώσει.  

Πέραν όλων των προηγούμενων άμεση και δραστική λύση για ένα υπέροχο μακρύ μανικιούρ είναι η επίσκεψη σε έναν επαγγελματία που γνωρίζει πως μπορεί να χτίσει ένα νύχι με ακρυλικό, gel & acrylic gel.

 

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X