Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Κάνε πεντικιούρ στο σπίτι μόνη σου

Μαρ 18, 2020

Τώρα που #menoumespiti ευκαιρία για πεντικιούρ. Έτσι θα έχουμε όχι μόνο περιποιημένα άκρα μα και προσεγμένη υγιεινή.
Όλα ξεκινούν από ένα καυτό μπάνιο ή ένα μυρωδάτο ποδόλουτρο. Βρες μια γωνιά με καλό φως που σου επιτρέπει να κάθεσαι άνετα και να συγκεντρώσεις εκεί κάποια απαραίτητα εργαλεία που θα σου χρειαστούν.

Τα εργαλεία που θα χρειαστείς πριν ξεκινήσεις, εκτός από το βερνίκι σου φυσικά, είναι οι λίμες, τα ξυλάκια, μία πένσα, χαρτάκια κυτταρίνης, ασετόν, οινόπνευμα και μερικές μπατονέτες. Επίσης, όταν παραπάνω αναφέραμε το βερνίκι, δεν εννοούσαμε μόνο το χρώμα αλλά μαζί με αυτό και την ενυδατική βάση καθώς και ένα top coat. Τέλος, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς ένα προϊόν για γρήγορο στέγνωμα καθώς και ένα λαδάκι για τα επωνύχια.
10 βήματα για τέλειο πεντικιούρ:

  1. Προτίμησε να μπεις σ’ αυτή τη διαδικασία ακριβώς μετά το ντους σου. Έτσι θα αποφύγεις να ζεστάνεις νερό, να βρεις μία λεκάνη και να κάτσεις 10 λεπτά.
  2. Σκούπισε τις πατούσες σου με την πετσέτα και πάρε το ειδικό ξύλινο ξυλάκι. Σπρώξε και καθάρισε τα πετσάκια στη βάση των νυχιών. Αν είσαι εξοικειωμένη με αυτό, μπορείς με την χρήση μιας πένσας να τα κόψεις.
  3. Κόψε και λιμάρισε τα νύχια σου για να έχουν το ίδιο μήκος. Τα νύχια των ποδιών πρέπει να είναι κοντά, τετράγωνα και ελαφρώς στρογγυλεμένα στις άκρες.
  4. Καθάρισε με ένα βουρτσάκι την επιφάνεια και την πλευρά κάτω από τα νύχια.
  5. Με μία ράσπα τρίψε λίγο τις σκληρύνσεις, τις φτέρνες πίσω και πλάι.
  6. Βάλε μία ενυδατική κρέμα σε όλο το πέλμα και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ.
  7. Καθάρισε την επιφάνεια των νυχιών με τα χαρτάκια κυτταρίνης βουτυγμένα σε ασετόν ή οινόπνευμα για να φύγουν τυχόν υπολείμματα από την ενυδατική κρέμα αλλά και για να απολυμάνεις την περιοχή.
  8. Πέρασε μία βάση σαν πρώτο χέρι για να αποτρέψεις το κιτρίνισμα των νυχιών. Αν είναι θεραπευτική ακόμα καλύτερα.
  9. Πέρασε το χρώμα που έχεις διαλέξει μια στρώση, άσε να στεγνώσει κι έπειτα πέρνα την δεύτερη στρώση.
  10. Σταθεροποίησε με ένα top coat το βερνίκι. Λόγο εποχής προτείνουμε κάποιο που να στεγνώνει γρήγορα ή κάποιο άλλο προϊον που θα επιταχύνει την διαδικασία.
    Tip:
    Για να διόρθώσεις τα λάθη που έκανες με το βερνίκι, πάρε ένα ξυλάκι για τα πετσάκια, τύλιξε γύρω του λίγο βαμβάκι και βούτηξε το στο ασετόν. Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία μπατονέτα ή έναν κορέκτορα.
    Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις με έλαιο στα επωνύχια για έξτρα ενυδάτωση και λαμπερό αποτέλεσμα
Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X