Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Η νέα τεχνική για πλούσια φρύδια που κάνει θραύση στο εξωτερικό

Φεβ 18, 2020


Είναι το απόλυτο new fashion trend για φρύδια που αγκαλιάζουν το πρόσωπό, με την δική τους προσωπικότητα. Άλλα είναι πλούσια, άλλα σκούρα, άλλα είναι αραιά άλλα ανοιχτόχρωμα, χαρίζοντας στο πρόσωπο άλλωτε ένταση και επιβλητικό βλέμμα,κι άλλωτε βλέμμα με αθωότητα και αγνότητα. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μάτια εκφραστικά και βλέμα μοναδικό.
Η νέα τεχνική υπόσχεται τέλεια φρύδια ακούει στο όνομα Brow Lamination ή brow lift ή brow botox και αναμένεται σύντομα να κατακτήσει τις καρδιές όλων μας.
Πρόκειται για μια ανώδυνη κι απλή διαδικασία η οποία έχει θεαματικά αποτελέσματα. Το πρώτο βήμα είναι η ανόρθωση κάθε τρίχας. Ενδείκνυται σε φρύδια άτονα ή σε τρίχες με καθοδική και ακανόνιστη φορά. Στη συνέχεια ακολουθεί το «καθάρισμα» και ο σχηματισμός των φρυδιών. Εφαρμόζεται ειδικό gel για την ανόρθωση, τη σταθεροποίηση του σχήματος του φρυδιού. Τελικό στάδιο είναι ο χρωματισμός τους με μία βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και δημιουργία της ψευδαίσθησης πιο πλούσιων φρυδιών. Τέλος μια κρέμα που περιέχει έλαιο argan είναι αυτή που θα χρησιμοποιηθεί ως after care.


Το αποτέλεσμα του lift διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες. Η βαφή από την άλλη, κρατάει 3 εβδομάδες, οπότε μετά αν θέλετε, προχωράτε σε μια επιλογή που οχι μόνο θα διατηρήσει το χρώμα μα θα γεμίσει τα κενά στα φρύδια αναγεννώντας την υπάρχουσα τρίχα.
Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη τεχνική έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι εκτός από το ότι χαρίζει πιο φυσικό και «γεμάτο» αποτέλεσμα στα φρύδια και τα θρέφει παράλληλα. Δίνει ένταση στο βλέμμα και μοιάζει πιο νεανικό και ξεκούραστο. Συνδυάστε το με extention βλεφαρίδας, αν θες να δώσεις έξτρα ένταση στο βλέμμα σου, ή αν είσαι του πιο απλού και natural look, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα lash lift που θα δείχνει τις βλεφαρίδες σου καμπυλωτές, πυκνές, και πλούσιες.
Ξεκάθαρα είναι η επιστροφή στη φυσική ομορφιά, την νεότητα την λάμψη και τον μινιμαλισμό, που τόσο αγαπούν οι Γάλλοι πρωτοπόροι της τέχνης και της μόδας. Γι’ αυτό και θα δεις ότι οι εφαρμογές που αναδεικνύουν τα φυσικά χαρακτηριστικά χωρίς δραστικές κι επώδυνες αλλαγές, κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X