Τρόποι Αποστολής

AΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;
Για αποστολές στην Αττική το κόστος είναι 2€ για δέματα έως 2 kg. Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 0,50 επιπλέον. Αν η παραγγελία σας είναι από 30€* και άνω τότε η αποστολή είναι Δωρεάν.
Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος είναι 2 € για δέματα έως 2 kg. Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση είναι 0,50 επιπλέον. Αν η παραγγελία σας είναι από 30€ τότε η αποστολή είναι δωρεάν.

Δυσπρόσιτες περιοχές.

Παραδοση Σαββατο Χρέωση 2,5 ευρώ

Παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές χρέωση 3,5 ευρώ

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου;
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ACS Courier

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:30 – 17:00. Σε περίπτωση που επιθυμείτε δέσμευση συγκεκριμένης ώρας παράδοσης ή συκεκριμένου χρονικού διαστήματος, η χρέωση ανέρχεται σε 2 € επιπλέον.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα της ACS Courier.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου;
Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει έναν μοναδικό αριθμό.
Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού των ACS Courier.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊοντος της παραγγελίας σας. Όταν η παραγγελία σας είναι ετοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε είτε με email, είτε τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο κατάστημα μας για 4 ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 4 ημερολογιακών ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορεί να γίνει αυθημερόν εφόσον έχετε τηλεφωνήσει για να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα των προϊόντων, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 – 17:30 με το όνομα που έχετε δηλώσει.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για να  ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στις επιλογές των προϊόντων τους από το nlb.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, εφόσον αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους.
Να σημειωθεί ότι:
•    Έχουμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται παρακάτω.
•    Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.
Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων :
•    Να μην υπερβαίνει  τις 14 εργάσιμες ημέρες η αίτηση επιστροφής από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής
•    Οι επιστροφές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
•    Σε τυχόν λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
•    Αν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
•    Όλες οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 5 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
•    Στην επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται μαζί με το δελτίο αποστολής.
•    Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109573346.

Μόνο αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Επίσης να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και είναι κατάλληλα προς κατάσταση πώλησης.
Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και για την επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφής σας.
Στην επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.
Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής, καθώς δεν είναι δυνατό το nlb.gr να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!