Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Πως να αποκτήσεις πλούσια και όμορφα φρύδια!

Φεβ 18, 2021

Τα φρύδια είναι το κάδρο της εικόνας σου, είναι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις κομψή και αυτά που μπορεί να σε καταστρέψουν και να φαίνεσαι κάπως περίεργη. Κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με το σχήμα, το πάχος και τον τρόπο που τα περιποιείσαι.

Η brow artist είναι αυτή που μπορεί να τα φροντίζει κι εσύ απλά να τα «γεμίζεις» και να τα χτενίζεις. Τι γίνεται, όμως, αν έχεις κάνει κάποιο λάθος και θέλεις να μεγαλώσεις τα φρύδια σου; Αν πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να πυκνώσουν;

Οι Brow Experts είναι εδώ για να σε καθοδηγήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο τρόπο για σένα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να επιτύχεις.

Αρχικά αν θες απλά να έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια και σιγά-σιγά καλύπτοντας τα κενά να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν από μόνα τους δεν έχεις παρα να επιλέξεις το brow intensifier. Μια mascara φρυδιών που με μια κίνηση σου δίνει όμορφα φρύδια ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται. Δεν έχει μόνιμο αποτέλεσμα αλλά είναι μια πολύ καλή λύση για να μεγαλώσουν φυσικά τα φρύδια σου και να δημιουργήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Διατίθεται σε τρείς αποχρώσεις – dark, medium, soft-και σίγουρα μια από αυτές θα σου ταιριάζει.

Έπειτα θα σου προτείναμε το booster gel το οποίο χάρη στα ευεργετικά συστατικά του, θρέφει την τρίχα, δίνοντάς της δύναμη όγκο και μήκος. Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν σε 4 εβδομάδες. Ένα μοναδικό προϊόν με εντυπωσιακά αποτελέσματα που δεν χρειάζεται εξειδίκευση για την χρήση του.

Για το τέλος σας αφήσαμε το brow lamination που είναι μια διαδικασία που γίνεται κυρίως από brow artist & brow experts, για να δώσουν το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια σας για ένα ιδανικό αποτέλεσμα, χωρίς να είναι απαγορευτικό για κάποιον που είναι εξοικειωμένος, αρκεί να έχει καλή γνώση της διαδικασίας, των προϊόντων, της χρωματολογίας και της προσωπομετρίας του. Με αυτό τον τρόπο τα φρύδια σας αποκτούν το φυσικό καλοσχηματισμένο μοτίβο τους δίνοντας στο πρόσωπό σας το ιδανικό του κάδρο. Στο τέλος της διαδικασίας ακολουθεί η βαφή που τονίζει τα φρύδια σας ενω ταυτόχρονα τα περιποιείται. Είναι σαν να πηγαίνετε στο κομμωτήριο για ένα ωραίο χτένισμα με μόνη διαφορά την διάρκειά του στο χρόνο σε σχέση με ένα χτένισμα. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι έως 3 εβδομάδες (ανάλογα με τον κάθε τύπο).

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X