Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Περιποιηθείτε σωστά τα πόδια σας στην καραντίνα

Απρ 8, 2020

Μπορεί ο χειμώνας να έχει παραταθεί λίγο, κι η ανάγκη να μείνουμε σπίτι να μας απομακρύνει από τις αγαπημένες μας συνήθειες όπως το πεντικιούρ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφεθούμε ή δεν θα περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Μπορεί να μην είμαστε επαγγελματίες είναι όμως ανάγκη να περιποιηθούμε τα άκρα μας. Σειρά έχουν τώρα τα πόδια μας.

Πριν υποδεχθούμε το καλοκαίρι έχουμε άπειρο χρόνο να φροντίσουμε κατάλληλα τα κάτω άκρα μας με υπέροχες foot masks και foot cream,  οι οποίες θα χαρίσουν αξεπέραστα απαλή επιδερμίδα, χωρίς σκασμένες φτέρνες και ξεφλούδισμα. Τι χρειάζεστε: Scrub ποδιών, Ενυδατική κρέμα κι αν θέλετε νύχια βαμμένα Top coat + Base coat + βερνίκι επιλογής σας.

Αφού βάλετε τα πόδια σας σε μια λεκάνη για 20’, βάλτε λίγο scrub κι απλώστε το μείγμα στα πόδια σας μέχρι την αρχή της γάμπας. Κάντε για 10 λεπτά απαλό μασάζ, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα. Έπειτα, βουτήξτε μια πετσέτα σε ζεστό νερό, στύψτε την καλά και με αυτήν καθαρίστε απαλά τα πόδια σας. Αμέσως θα ανακαλύψετε μια τρομερή απαλότητα.

Αργότερα απλώστε την ενυδατική κρέμα στα πόδια σας και άφησέ τη να δράσει για 10-15 λεπτά. Απολαύστε την υπέροχη απαλότητα των κάτω άκρων σου με τον απλούστερο τρόπο.

Αν επιθυμήτε να βάψετε και τα νύχια η διαδικασία είναι εξίσου απλή. Ξεκινάτε με μια στρώση thuya deluxe base κι αφήνετε να στεγνώσει. Έπειτα συνεχίζεται με δυο στρώσεις thuya deluxe βερνίκι σε χρώμα της επιλογής σας. Τέλος ολοκληρώνετε την διαδικασία με Top Coat Thuya Instant Shine Drying για μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X