Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Κόψτε την κακή συνήθεια να τρώτε τα νύχια σας!!!

Ιαν 15, 2020

Πολλές έχουν την κακή συνήθεια να τρώνε τα νύχια τους.
Ιδιαίτερα όταν υπάρχει έντονος θυμός, άγχος, αγωνία που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.
Πολλές φορές θα σας έχουν πει «έλα, σταμάτησέ το τώρα» ή «μην τρως άλλο τα νύχια σου» και άλλα παρόμοια, αλλά εσείς δε μπορείτε να το σταματήσετε και δεν καταλαβαίνετε πολλές φορές πως γίνεται. Είναι μια κίνηση εντελώς μηχανική κι ασυνείδητη. Δεν το σκέφτεσαι, απλά συμβαίνει.
Ωστόσο καλό είναι να σταματήσει να τούτη η συνήθεια και οι λόγοι μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά είναι σοβαροί! Σοβαροί οχι μόνο για την καλή αισθητική των άκρων σου μα και την υγεία σου και τη στοματική σου υγιεινή!
Μια καλή λύση να σας βοηθήσει είναι το μανικιούρ. Απλό, εύκολο και θεραπευτικό σ’ αυτή την περίπτωση.
Κάντε το μόνοι σας στο σπίτι. Προτείνουμε το Thuya gel without lamp που όχι μόνο θα σας αποτρέψει να τρώτε τα νύχια σας, μα θα σας βοηθήσει κιόλας να μεγαλώσουν τα νύχια όμορφα κι υγεινά.
Είναι επαγγελματικό προϊόν μα δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες. Εύκολη εφαρμογή με μεγάλη διάρκεια.
Ακόμα μία φορά την εβδομάδα μπορείς να αγοράσεις ένα βερνίκι μακράς διάρκειας σε γαλακτερό χρώμα όπως το thuya Deluxe 14 ή 43 και να το περάσεις από πάνω για ένα ακόμη πιο φίνο αποτέλεσμα.
Μ’ αυτό τον τρόπο τα ερεθισμένα από το φάγωμα δάχτυλα δεν δείχνουν κόκκινα και είναι όμορφο ακόμη και στα πιο φαγωμένα, κοντά και ερεθισμένα νύχια. Από την άλλη είναι ένα χρώμα που όποτε το κοιτάζεις σου θυμίζει πως δεν πρέπει να φας ξανά τα νύχια σου. Αν τα φας θα τα χαλάσεις.
Ξεκίνα σήμερα!

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X