Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Αφαίρεσε το ακρυλικό με 7 απλά βήματα

Φεβ 10, 2020

Αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν περιποιημένα χέρια και λατρεύουν το ημιμόνιμο ή ακρυλικό μανικιούρ θα έχεις παρατηρήσει πως μετά από 2- 3 εβδομάδες τα νύχια έχουν μακρύνει και οι άκρες έχουν αρχίσει να ξεφτίζουν.
Τότε είναι αναγκαίο να κλείσεις ραντεβού για αφαίρεση του ημιμόνυμου ή συντήρηση του ακρυλικού. Αν όμως δεν προλαβαίνεις με 7 βήματα μπορείς να σώσεις την κατάσταση, προσεκτικά και φυσικά πρόσκαιρα μέχρι να κλέισεις ραντεβού με μια επαγγελματία.
Βήμα προς βήμα οι κινήσεις που θα κάνεις στο σπίτι


Βήμα 1ο: Κόψε τα νύχια
Ξεκίνα με τη χρήση ενός επαγγελματικού νυχοκόπτη μιας και τα ακρυλικά είναι πιο σκληρά και παχιά.


Βήμα 2ο: Αφαίρεσε το ανώτερο στρώμα ακρυλικού
Χρησιμοποίησε μια πλατιά λίμα νυχιών και τρίψε την ακρυλική επίστρωση κάνοντας απλές κινήσεις δεξιά και αριστερά για να αφαιρέσεις το υλικό. Οι γρατζουνιές που δημιουργεί η λίμα στο ακρυλικό λειτουργούν ως κανάλια, τα οποία βοηθούν το ασετόν να εισχωρήσει και να δράσει ως διαβρωτικό.

Βήμα 3ο: Αφαίρεσε το ακρυλικό
Βούτηξε λίγο βαμβάκι σε 100% καθαρό ασετόν και τοποθέτησέ το στην επιφάνεια του νυχιού. Τύλιξε όλα τα νύχια με αλουμινόχαρτο. Η περιτύλιξη του νυχιού για 20΄ αποτρέπει το ασετόν από το να εξατμιστεί γρήγορα, ενώ διατηρεί τη θερμότητα του σώματος, προκαλώντας την ταχύτερη λειτουργία του υγρού.

Βήμα 4ο: Ξύσε απαλά το ακρυλικό
Ξετύλιξε και δούλεψε πάνω σε ένα νύχι κάθε φορά, ώστε τα υπόλοιπα να παραμένουν τυλιγμένα όσο το δυνατόν περισσότερο. Σπρώξε το υλικό με ένα σπρωχτηράκι απαλά. Εάν δεν αφαιρείται εύκολα, τοποθέτησε ξανά το βαμβάκι με το αφαιρετικό στο νύχι, και στη συνέχεια τύλιξε το για μερικά ακόμα λεπτά καθώς σημαίνει πως δεν είναι έτοιμο προς αφαίρεση.


Βήμα 5ο: Χρησιμοποίησε το buffer για τα υπολείμματα
Χρησιμοποίησε ένα buffer για να απομακρύνεις τα τελευταία κομμάτια, μέχρι τα νύχια σου να είναι καθαρά και απαλά. Μην τρίβεις με δύναμη, ούτε για πολύ ώρα καθώς θέλουμε να μην αποδυναμώσει το φυσικό νύχι. Στη συνέχεια, δώσε σχήμα στα νύχια σου με μια πιο απαλή λίμα.


Βήμα 7ο: Θεραπεία νυχιών
Πέρασε στα νύχια σου το Thuya Proteine hardener που αποτελεί θεραπεία για τα νύχια. Απορροφάται πραγματικά στα στρώματα της επιφάνειας των νυχιών για να τα κάνει πιο δυνατά και υγιή

Βήμα 8ο: Βάλε λαδάκι στις παρανυχίδες
Το ασετόν είναι εξαιρετικά στεγνό αφυδατώνοντας τόσο το νύχι όσο και τα δάκτυλα επομένως αφού περάσεις κάποια θεραπεία της επιλογής σου βάλε γύρω- γύρω λαδάκι και μια ενυδατική κρέμα χεριών.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X