Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 40 € Τηλ. Παραγγελίες: 210-9573346
Αποκτήστε Πόδια “βελούδο” με κρέμα ουρίας

Φεβ 13, 2020

Τα απαλά πόδια είναι Νο1 ζητούμενο όλους τους μήνες του χρόνου, τουλάχιστον για τις περισσότερες γυναίκες, αν όχι για όλες. Όμως πολύ συχνά παρατηρείται αφυδάτωση και ξηρότητα, ειδικά στα πέλματα. Και, μάλιστα, το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα εμφανές τον χειμώνα με τις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά, παρά μόνο με καινοτόμα προϊόντα, με βάση την ουρία.
Το «μυστικό» βρίσκεται στην ποσότητα και στην αφομοίωση της ουρίας από τα πέλματα και τις φτέρνες. Ειδικά στην περίπτωση των έντονα αφυδατωμένων ποδιών, με σκληρύνσεις, ισχύει το όσο πιο πολλή, τόσο πιο καλά.
Πρόσφατα ήρθε και στη χώρα μας μια καινοτόμα κρέμα με ουρία, που δεσμεύεται να κάνει τα πόδια «βελούδο». Πρόκειται για ένα εξελιγμένο, πρωτοποριακό προϊόν, αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και πολλών εργαστηριακών δοκιμών.


Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ουρία είναι μια ουσία, που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και στο σώμα άλλων ζωντανών οργανισμών. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, παρασκευάζεται από χημικές ενώσεις σε ειδικά εργαστήρια.
Η χρήση της έχει αποδειχθεί ωφέλιμη, γιατί ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζοντας ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα. Για αυτό χρησιμοποιείται ευρέως σε ενυδατικές κρέμες για τα πόδια. Για καλύτερα βέβαια αποτελέσματα και καλύτερη απορρόφηση της κρέμας απαραίτητη είναι πρώτα η διαδικασία της απολέπισης με ένα καλό scrub. Θα βρίτε scrub με διαφορετική βάση και σκληρότητα. Ανάλογα με την σκλήρηνση στην επιφάνεια του δέρματος των ποδιών σας επιλέξτε scrub. Strong με βάση την καστανή ζάχαρη, ιδανικό για έντονες σκληρήνσεις στην επιφάνεια του ποδιού. Medium με ρόδι και υαλουρονικό οξύ, κατάλληλο για ελαφρά απολέπιση. Soft για μια αίσθηση ανανέωσης στο δέρμα σας με κόκους αχλαδιού. Μετά από μια καλή απολέπιση σειρά έχει η ενυδατική κρέμα με ουρία ή υαλουρονικό οξύ.
Η επιστημονική εξέλιξη και έρευνα οδηγεί πλέον σε πολύ πιο αποτελεσματικές λύσεις, δίνοντας την δυνατότητα σε εταιρείες, όπως η THUYA, να αναπτύσσουν λύσεις για την καλή υγεία των ποδιών, των οποίων τα αποτελέσματά θα σας εντυπωσιάσουν.

Καλάθι0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0
X